Plasmolifting pomlajevanje

Trajanje posega: 1h

Čas okrevanja: takoj po končani terapiji se lahko vrnete k opravljanju vsakodnevnih dejavnosti

Cena: 250 eur

Plazma, bogata s trombociti (PRP), je znana kot nega z "naravnim polnilom", ki daje koži bolj mladosten videz z minimalnim časom izpada. Tveganja za alergije ali občutljivost praktično ni, saj je PRP pridobljen iz vaše lastne krvi. PRP je pravzaprav krvna plazma, ki vsebuje visoke koncentracije trombocitov, ki spodbujajo izvorne celice, da pomagajo telesu pri hitrejši regeneraciji in celjenju.
PRP pomlajevanje obraza naravno spodbuja lastno proizvodnjo kolagena v telesu in traja približno tri mesece, da se pokažejo maksimalni rezultati. Večina bolnikov opazi izboljšanje teksture kože v prvem mesecu po terapiji. PRP nasplošno izboljša celotno teksturo kože, zmanjša videz drobnih linij in gub okoli ust in oči, ter zapolni manjše vdolbine. Znano je tudi, da PRP pomaga zgladiti akne in kirurške brazgotine.
Za takojšnje izboljšanje lahko združimo prednosti PRP pomlajevanja obraza z botoksom, polnili, microneedlingom in lasersko preplastitvijo kože. Pripročeno je kombinirati lasersko zdravljenje, ki spodbuja naravno tvorbo kolagena, izboljša strukturo in ten kože ter ponila, ki polni primanjkljaj volumna.
Potek posega je hiter in enostaven in popolnoma varen. Glavna prednost PRP tretmaja je, da se zdravite z naravno telesno snovjo. Okrevanja ni in se lahko takoj po opravljenem posegu vrnete nazaj k opravljanju vsakodnevnih aktivnosti.

KONTRAINDIKACIJE (kdaj postopka ne izvajamo):

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.